Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Ден на отворените врати

На 28 май се състоя Денят на отворените врати на фирма Чех Пласт.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^TREMCO-ILLBRUCK

TREMCO-ILLBRUCK

Системата за монтаж на врати и прозорци извън равнината на стената на TREMCO-ILLBRUCKпредлага цялостно съвременно решение, отговарящо на най-високите изисквания за структурна здравина, топло, шумо- и въздухоплътност на монтажа при ново строителство и пасивни къщи.

Системата спомага за подобряване на термичния комфорт, намаляване на топлинните загуби по периметъра на вратите или прозорците и ефективното извеждане на зоната на образуване на конденз извън строителната основа, като предотвратява поява на мухъл и плесени.

Системата се състои от следните елементи:

1.Основен носещ профил, с размери от 35 мм до 200 мм височина. Изработен е от PURENIT, с относително голяма плътност и ниско тегло – от 5,8 до 7,5 кг/л.м. PURENIT е също така класифициран като клас на горимост B0 и се пробива и реже със стандартни инструменти.

2.Грунд АТ140 – полага се върху строителната основа с четка, преди полагане на лепилото. Належащ за използване при силно порьозни и бързопоглъщащи повърхности.

3.Бързо стягащо монтажно лепило SP340 – полагат се две успоредни ивици със специален триъгълен накрайник, които да гарантират доброто залепване между основния носещ профил и стената, както и херметичността между двете.

4.Мултифункционална самораздувна мембрана 3 в 1 Trioplex 652 – лентата се подбира спрямо ширината на профилната система на вратата или прозореца, като ширината на лентата трябва да е около 2-3 мм по-тясна. Избира се и подходящия размер като раздувност – от 3 до 12 мм в компресирано състояние и от 26 до 66 мм раздуто работно състояние. Мултифункционалната мембрана Triоplex 652, която не пропуска водните пари от вътре навън, предлага изключителна топло и шумоизолация в средата и е паропропусклива от външната страна, за да изведе остатъчна строителна влага, като същевременно е водонепропусклива отвън (тествана при 1000 Ра).

Предимства:

1. Сертифициран продукт от над 20 водещи институти, вкл. изпитания от ift Rosenheim и DIBt, одобрен за пасивни сгради.

2. 10 годишна функционална гаранция.

3. Шумоизoлация 43 dB.

4. Класисифициран в клас за противозломност  RC2 и RC3, съгласно DIN EN 1627-1630.

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта