Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^greenteQ Klima Konform System

greenteQ Klima Konform System

Системата за външен монтаж greenteQ Klima Konform System включва следните елементи:

1. Основен носещ профил с размери 60x80 мм. - greenteQ е нов вид изолационен материал, който съчетава най-висока степен на твърдост с най-добрите характеристики на термоизолация ( прилича на стиропор ). Лесният и надежден монтаж се постига, чрез високата пластичност. Въпреки високата си плътност, удължението при скъсване е над 10%. Това означава, че неравностите по основата се компенсират без щети по профила – изпъкнали области като малки камъчета потъват в материала, без да причинят пробиване на компонента. Профилът позволява бързо да се изведе акумулираната вътре влага и не променя размерите си при промяна условията на външната среда, устойчив на замразяване  и размразяване.

2. greenteQ MS-Polymer-Klebstoff – лепило, което има високо първоначално сцепление (без грундиране) към най-често срещаните строителни материали като поцинкована и неръждаема стомана, алуминий, цинк, мед, естествен камък, бетон, тухли, облицовъчни панели на циментова основа,  дърво, гипс, стъкло, глазура, различни видове пластмаси и т.н. Подходящ за уплътняване на деформационни и конструктивни фуги. Също така се използва за свързване и фиксиране на структурни елементи в различни строителни области като покриви, вътрешна и външна декорация на сгради.

3. Системен винт с лещовидна глава за фиксиране на дограма, изработена от пластмаса, дърво и алуминий върху основния носещ профил. Винтът е изработен от закалена въглеродна стомана, повърхността е светла и поцинкована.

Предимства:

1.    Номинална стойност на топлопроводимост λ  съгласно EN12667 е 0,04 W/m К.

2.    Характеристики при пожар съгласно DIN4102 е B1.

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта