Събития

Нови производствени класове

Миналата седмица, на провело се събрание на Сдружение “ Български врати, прозорци и фасади” , Чех Пласт ООД защити класове ПП1, ПА1 и Ф2, съответно за производство на прозорци от ПВЦ, прозорци от алуминий и окачени фасади.

Чех Пласт с повод за празнуване

През изминалата седмица, на 14.09.2017г., фирма Чех Пласт ООД отбеляза рождения ден на управителя инж. Димитър Иванов.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^greenteQ Klima Konform System

greenteQ Klima Konform System

Системата за външен монтаж greenteQ Klima Konform System включва следните елементи:

1. Основен носещ профил с размери 60x80 мм. - greenteQ е нов вид изолационен материал, който съчетава най-висока степен на твърдост с най-добрите характеристики на термоизолация ( прилича на стиропор ). Лесният и надежден монтаж се постига, чрез високата пластичност. Въпреки високата си плътност, удължението при скъсване е над 10%. Това означава, че неравностите по основата се компенсират без щети по профила – изпъкнали области като малки камъчета потъват в материала, без да причинят пробиване на компонента. Профилът позволява бързо да се изведе акумулираната вътре влага и не променя размерите си при промяна условията на външната среда, устойчив на замразяване  и размразяване.

2. greenteQ MS-Polymer-Klebstoff – лепило, което има високо първоначално сцепление (без грундиране) към най-често срещаните строителни материали като поцинкована и неръждаема стомана, алуминий, цинк, мед, естествен камък, бетон, тухли, облицовъчни панели на циментова основа,  дърво, гипс, стъкло, глазура, различни видове пластмаси и т.н. Подходящ за уплътняване на деформационни и конструктивни фуги. Също така се използва за свързване и фиксиране на структурни елементи в различни строителни области като покриви, вътрешна и външна декорация на сгради.

3. Системен винт с лещовидна глава за фиксиране на дограма, изработена от пластмаса, дърво и алуминий върху основния носещ профил. Винтът е изработен от закалена въглеродна стомана, повърхността е светла и поцинкована.

Предимства:

1.    Номинална стойност на топлопроводимост λ  съгласно EN12667 е 0,04 W/m К.

2.    Характеристики при пожар съгласно DIN4102 е B1.

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта / Контакти