Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Ден на отворените врати

На 28 май се състоя Денят на отворените врати на фирма Чех Пласт.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^BAU - Изложение в Мюнхен, Германия

BAU - Изложение в Мюнхен, Германия

На панаира взеха участие 2,120 фирми от 45 страни, а броят на посетителите за петте дена достигна 250 000 души, 80 000 от които-чужденци. Интерес не липсваше от страна на гости на държави извън рамките на ЕС, като Турция, Русия и Китай. 

Резултатите от проучването направено измежду гостите, целящо да установи цялостната удовлетвореност на посетителите от изложението, също запазва високи стойности, заявяват организаторите като допълват, че бъдещо подобряване е почти невъзможно с оглед на оценката до момента. През 2015г., 98% са дали оценка добър до отличен, а 96% планират да посетят BAU отново до 2 години. Високи резултати бележат и презентиращите фирми, както и цялостното присъствие на маркетингови лидери. 95% от посетителите заявяват, че са постигнали целта, заложена с посещението на  панаира, а именно – събиране на информация относно нововъведенията, потенциални доставчици и нови партньори. Поради професионалната насоченост на изложението почти всички гости са търговски представители, 62% от които  с ръководни постове. 

От създаването си през 1964год., с над 50 годишната си история, BAU продължава да е водещ търговски панаир за архитектура и всички сфери на строителната индустрия, който привлича гости и фирми от различни държави. Производители на строителни материали и техника, архитектурни студиа – изложителите на панаира периодично показват какви ще са тенденциите в бранша за следващата година и запознават колеги, партньори и посетители с иновациите в сферата на строителните технологии.

За следващият панаир BAU са предвидени 2 нови зали. Той ще се състои в изложбен център „Messe München“ между 14 и 19 януари 2019 година на площ от 200 000 кв. м. 

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта