Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Ден на отворените врати

На 28 май се състоя Денят на отворените врати на фирма Чех Пласт.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Празник на месните вина, ракии и мезета

На 16 декември 17г. гости и жители на Враца се събраха на площад Христо Ботев по случай първия Празник на местните вина, ракии и мезета за града.

Въпреки лошото време, участниците започнаха приготовленията часове преди началото на празника представяйки майсторски мезета и атрактивни вина.

Празникът бе открит от кмета Калин Каменов, който приветства всички участници. „На празника ще изберем Цар на виното, цар на ракията и майстор на мезетата. Целта е да има конкуренция, да се правят все по-добри продукти и по този начин да популяризираме Враца като културна дестинация. Забавлявайте се, опитвайте и се надявам празникът да се превърне в традиционен. Честит празник на всички!“, каза Каменов и допълни, че победителите ще получат традиционни български награди – еленски бут, бъклица със специална селекция ракия „Врачанска теменуга“ и вино от сорта „Врачански мискет“.


Празник на виното

Определени бяха четири категории - бяло вино, червено вино, ракия и мезета, а две комисии от експерти оцениха изложените изделия.

След дегустация, четиричленното жури присъди първа награда в  категория Червено Вино на инж. Димитър Иванов.

Празник на виното

 

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта