Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Трети проект по Европейски програми за Чех-пласт

   Чех-пласт ООД подписа на 28.05.2010г. договор в Дирекция "РСЗ" гр. Монтана за безвъзмезна помощ по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Одобрения проект "Повишаване на производителността във фирма Чех-пласт ООД и адаптивност на служителите към нови технологии", разработен съвмесно с консултантската фирма "Йотов консулт", бе удобрен с незначителни финансови корекции по схема за безвъзмездна финансова помощ BG 051РО0001-2.1.02 "Квалификационни услуги и обучения на заети лица" Компонент II. Общата стойност на проекта е 29 929,55 лв., от които  финансовата помощ е 27080,54 лв. (90,48%).

Чех пласт ООД ще изпълнява проекта съвместно с партньорите:

-"Професионална гимназия по строителство и архитектура", която ще проведе обучението за професионална квалификация "Алуминиева и PVC дограма" ( теория и практика ) на 27 бр. служители;

-"АНГЛЕЛАНД" ЕООД, която ще проведе обучение за ключови компетенции-езиково обучение ( английски език ) на 10 бр. служители.

Договора бе подписан със стартиране от началото на юни без изчакване на авансово плащане и вече се изпълнява утвърдения проектов график, като трябва да бъде приключен за 7 масеца.

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта