Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^"Кръгла маса" в "Capital Fort"

Наскоро се проведе кръгла маса, организирана от REHAU в столичният бизнес център "Capital Fort".

На събитието присъстваха инж. Добромир Димов, проект мениджър, Артекс Инженеринг, инж. Васил Божков, проект мениджър, LindnerImmobilienManagement, инж. Стефан Недков, изп. директор на „Тал Инженеринг“, арх. Борислав Игнатов от Архитектурно студио BIGNATOV и председател на Камара на архитектите в България,  инж. Димитър Иванов – управител на „Чех Пласт“. Специален гост на събитието бе регионалният  мениджър на REHAU за Югоизточна Европа - Томас Клима.

На кръглата маса бяха обсъдени ползите от новите технологии и как те биха могли да се имплицират  в аспект енергийна ефективност, както и тенденциите в архитектурните решения за прозорци и врати и до колко дигиталната ера навлиза в бизнес отношенията.

В духа на иновациите от фирма REHAU обявиха разработването на ново поколение профил GENEO, който се очаква  до края на годината. "Повишената стабилност на профила за прозорци чрез прилагането на специален композит, усилен с фазерни нишки ще намали движението му при термично натоварване и ще го приближи до характеристиките на алуминия. Прозоречните елементи със стандартни размери, изпълнени с композитния профил, са без допълнително стоманено армиране. То бе необходимо до сега за постигане на стабилност на елементите, но и играеше роля на термо-мост. Уникалната комбинацията от максимална здравина и в същото време достигането на максимална топлоизолация е новото и непознато до сега в бранша.“, заяви инж. Владимир Войнов - управител на REHAU за България.

Експертите са категорични, че бизнесът се развива успешно и движещата сила е  стремежът към максимално вплитане на устойчивост, качество и иновации на детайлите в дадена конструкция, а именно - вратите и прозорците й.

Кръгла маса
Кръгла маса
Кръгла маса
Кръгла маса
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта