Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Един филм на Искрен Красимиров

И тази година Чех Пласт и управителят инж. Иванов  оказаха подкрепа в създаването на художество-документалният филм „ Лъвский: Европеец в Българско“ , по проект „НЕзабравимата България“ на режисьора Искрен Красимиров.

В ролята на Апостола се превъплъщава Симеон Владов, който след завършване на снимките споделя: "Цървулите на Левски са доста тежки, образно казано. Той е един от най-великите българи, но изоставен от съмишленици в края на живота си. Имал е незарастваща коремна рана, почти откъснато ухо и удар по главата при ареста му, но за тези неща не се говори".

"За заглавието на филма избрахме "европеец", тъй като възрожденското разбиране на думата е за свободен човек. А "Лъвский" избрахме, защото самият Апостол така се е подписвал. Левски и Ботев са българските Иисус Христос - те трябваше да бъдат предадени и убити, за да ги разбере народът", обяснява Искрен Красимиров като допълва ,че е време е да разпознаваме праведниците си приживе, а не да ги мразим и да им завиждаме докато са сред нас.

Може да намерите повече информация за  екипа, актьорите, досегашни реализирани филмови продукции и бъдещи творчески планове на сайта на проекта.

НЕзабравимата България
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта