Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Празник на месните вина, ракии и мезета

На 16 декември 17г. гости и жители на Враца се събраха на площад Христо Ботев по случай първия Празник на местните вина, ракии и мезета за града.

Въпреки лошото време, участниците започнаха приготовленията часове преди началото на празника представяйки майсторски мезета и атрактивни вина.

Празникът бе открит от кмета Калин Каменов, който приветства всички участници. „На празника ще изберем Цар на виното, цар на ракията и майстор на мезетата. Целта е да има конкуренция, да се правят все по-добри продукти и по този начин да популяризираме Враца като културна дестинация. Забавлявайте се, опитвайте и се надявам празникът да се превърне в традиционен. Честит празник на всички!“, каза Каменов и допълни, че победителите ще получат традиционни български награди – еленски бут, бъклица със специална селекция ракия „Врачанска теменуга“ и вино от сорта „Врачански мискет“.


Празник на виното

Определени бяха четири категории - бяло вино, червено вино, ракия и мезета, а две комисии от експерти оцениха изложените изделия.

След дегустация, четиричленното жури присъди първа награда в  категория Червено Вино на инж. Димитър Иванов.

Празник на виното

 

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта