Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Втори семинар EDU-LAB

EDU-LAB

Миналата седмица Чех Пласт ООД взе участие във вторият международен семинар по проект EDU LAB, състоял се в гр. Марибор, Словения.

На срещите присъстваха представители от 10 страни и над 20 партньори, които ще си сътрудничат по проекта 2,5 години. Целта е да се създаде устойчив фронт за подобряване на професионалните възможности за младите хора в Дунавският регион чрез колаборация между висшите учебни заведения, бизнес организациите и националните публични органи, като процесът ще обвързва и участници от гражданското общество.  


EDU-LAB е проект, финансиран от Европейския съюз, със специфични цели насочени в няколко посоки: подобряване на сътрудничеството между бизнеса, висшето образование и публичните органи; насърчаване на по-нататъшното разработване на закони за висшето образование, Стимулиране на създаването на по-професионално ориентирани учебни програми.

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта