Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^АСМ, обект гр. Стара Загора

ACM гр. Стара Загора

Сградата на фирма АСМ, гр. Стара Загора е с алуминиева дограма ЕТЕМ, система Е45 в цвят по RAL 7016.

Системата е една от най-продаваните отваряеми системи с прекъснат термичен мост на ЕТЕМ, която Чех пласт произвежда. Тя има максимална структурна устойчивост при минимално използване на алуминий.  Точките, в които профилите са подложени на най-голям товар, са укрепени, а стъклопакетът трябва да е с дебелина до 40 mm.

Един от големите плюсове системата е възможността за изпълнение на нестандартни архитектурни решения. В зависимост от нуждите Е45 може да има от прав до заоблен дизайн. За по-добър коефициент на топлопреминаване е възможно да се влагат допълнителни изолатори в профилите.

ACM гр. Стара Загора
ACM гр. Стара Загора
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта