Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Ден на отворените врати

На 28 май се състоя Денят на отворените врати на фирма Чех Пласт.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Ден на отворените врати на Чех Пласт ООД

На 28 май се състоя Денят на отворените врати на фирма Чех Пласт.

Ученици от врачански училища се запознаха с производствените процеси, работната среда и историята на фирмата, представени подробно от управител инж. Димитър Иванов и нач. производство г-н Йото Йотов.

Денят на отворените врати е част от програмата за създаване на дуална система за обучение, в която бизнесът и професионалните училища изработват план-график за провеждане на практическото обучение, а компаниите определят наставници, които да обучават на работните места учениците. Минимумът е 1 наставник на всеки 5 обучаеми, но в зависимост от потребностите на учениците е възможно работата на един наставник да e обвързана само с едно дете. Компаниите подписват трудов договор с ученика и му заплащат възнаграждение за положения труд.

Дуалното образование или ученето чрез работа е един от ключовите фактори за икономическия успех и ниските нива на безработица в Швейцария, Германия и Австрия. Целта на програмата в България е създаване на устойчива система за професионално образование, в която то да е тясно свързано с високите стандарти и изисквания на бизнеса. Това е визия, в която професионалните училища генерират компетентна и висококвалифицирана работна сила, отговаряща на непосредствените нужди на пазара на труда.

Отворени врати Чех Пласт
Отворени врати Чех Пласт
Отворени врати Чех Пласт
Отворени врати Чех Пласт
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта