Събития

Чех Пласт с повод за празнуване

През изминалата седмица, на 14.09.2017г., фирма Чех Пласт ООД отбеляза рождения ден на управителя инж. Димитър Иванов.

Ретроспекция "Чех Пласт" ООД

След официалното откриване на обновената база Чех Пласт, прилежащата инфраструктура и производствени мощности, състояло се на 15 август 2017г., си припомняме за целият процес, който доведе до реализацията и успешното завършване на този мащабен проект.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Враца ще се превърне в културна столица на България и на Югоизточна Европа между 16 и 22 май

Тогава на три сцени на Драматично-кукления театър в града под Околчица ще се изиграят 18 постановки от програмата на два фестивала – 24-ият Национален фестивал на малките театрални форми и 3-ият Международен фестивал на Нова европейска театрална асоциация /НЕТА/.

Повече от 300 театрали от България чужбина ще покажат най-доброто, на което са способни, за да впечатлят журито и публиката във Враца. Жури, с председател Никола Вандов и членове Асен Константинов и Димитър Чернев, ще оценява актьорските превъплъщения и режисьорските решения. Награден фонд от 6 000 лева ще бъде разпределен между най-добрите в съревнованието за най-добра мъжка и женска роля, както и за режисура. Проф. Стефан Драгостинов отново ще даде специален приз за най-музикален актьор, като този път в състезанието се очаква да има жестока конкуренция, в която ще се включи дори министърът на културата Владимир Пенев. Бюджетът на двата фестивала във Враца е от почти 85 000 лева. От тях са осигурени половината средства, но това не значи, че „тази най-стара театрална конкурсна проява в България ще се провежда сиромашки”, заяви директорът на врачанския театър Анастас Попдимитров. Той допълни, че половината от нужните средства вече са осигурени, благодарение на Община Враца и спонсорите на фестивала – „Рила Газ”, АЕЦ „Козлодуй”, „Фериботен комплекс – Оряхово”, „Пристанищен комплекс – Лом”, „Чех Пласт”, „Екопроект” и „Лалов&Вачев”. Очакванията са, че от министерството на културата ще бъде одобрен проект, с който ДКТ – Враца кандидатства, за да допълни необходимите за фестивала средства.

 

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта / Контакти