Събития

Нови производствени класове

Миналата седмица, на провело се събрание на Сдружение “ Български врати, прозорци и фасади” , Чех Пласт ООД защити класове ПП1, ПА1 и Ф2, съответно за производство на прозорци от ПВЦ, прозорци от алуминий и окачени фасади.

Чех Пласт с повод за празнуване

През изминалата седмица, на 14.09.2017г., фирма Чех Пласт ООД отбеляза рождения ден на управителя инж. Димитър Иванов.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Трети проект по Европейски програми за Чех-пласт

   Чех-пласт ООД подписа на 28.05.2010г. договор в Дирекция "РСЗ" гр. Монтана за безвъзмезна помощ по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Одобрения проект "Повишаване на производителността във фирма Чех-пласт ООД и адаптивност на служителите към нови технологии", разработен съвмесно с консултантската фирма "Йотов консулт", бе удобрен с незначителни финансови корекции по схема за безвъзмездна финансова помощ BG 051РО0001-2.1.02 "Квалификационни услуги и обучения на заети лица" Компонент II. Общата стойност на проекта е 29 929,55 лв., от които  финансовата помощ е 27080,54 лв. (90,48%).

Чех пласт ООД ще изпълнява проекта съвместно с партньорите:

-"Професионална гимназия по строителство и архитектура", която ще проведе обучението за професионална квалификация "Алуминиева и PVC дограма" ( теория и практика ) на 27 бр. служители;

-"АНГЛЕЛАНД" ЕООД, която ще проведе обучение за ключови компетенции-езиково обучение ( английски език ) на 10 бр. служители.

Договора бе подписан със стартиране от началото на юни без изчакване на авансово плащане и вече се изпълнява утвърдения проектов график, като трябва да бъде приключен за 7 масеца.

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта / Контакти