Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Ден на отворените врати

На 28 май се състоя Денят на отворените врати на фирма Чех Пласт.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Откриване на обновена производствена база Чех Пласт

Вчера, на един от най-важните християнски празници Голяма Богородица, се проведе церемонията по официалното откриване на новото хале за стъклопакети на Чех Пласт ООД, складове и прилежаща инфраструктура за над 1,8 милиона лева извършен със собствен и банков ресурс, както и обновените производствени линии в двата цеха за AL и PVC. Така направената инвестиция за над 3,4 милиона лева е най- голямата в частния сектор за региона.

Преди церемонията гостите имаха възможност да обиколят цеховете на фирмата и да се запознаят с машините.

На тържеството присъстваха Негово Високо Преосвещенство Митрополит Григорий, който извърши водосвет, а г-н Калин Каменов, кмет на община Враца пожела успехи на фирмата.

Инж. Димитър Иванов, управител на Чех Пласт ООД, припомни на служителите на фирмата желанието си за участие в проект по модернизирането на машините  и цялостното производство още през  далечната 2006 г., на  ежегодните семинари.  Тогава приоритетно производство са били PVC прозорците и с цел разширяване именно на този цех през 2007 г. фирмата започва да изкупува парцелите срещу своята базата и да подготвя изпълнението на му, но с настъпването на световната криза строителството намалява, с което идва и  забавяне на плановете за увеличаване на производствената база.

Сега, 10 години по-късно, това разширение вече е факт, а към него е добавена и модернизирана линия за производство на AL дограма, реализирани по проект по ОП "Иновации и конкурентоспособност", процедура "Подобряване на производствения капацитет на предприятията". Фирмите УРБАН БИ България и KLAES доставят машините и софтуера за управлението им и именно така Чех Пласт повишава производителността си съответно  1,7 пъти за цех Алуминий  и 2,5 пъти за цех PVC .

След като приключи официалната част, гостите опитаха от разнообразните напитки и мезета, а за доброто им настроение се погрижи ансамбъл „Мездра“.

Митрополит Григорий
Откриване
г-н Калин Каменов
Прерязване на лентата
откриване
Откриване на обновена база Чех Пласт
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта