Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Ден на отворените врати

На 28 май се състоя Денят на отворените врати на фирма Чех Пласт.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Един филм на Искрен Красимиров

И тази година Чех Пласт и управителят инж. Иванов  оказаха подкрепа в създаването на художество-документалният филм „ Лъвский: Европеец в Българско“ , по проект „НЕзабравимата България“ на режисьора Искрен Красимиров.

В ролята на Апостола се превъплъщава Симеон Владов, който след завършване на снимките споделя: "Цървулите на Левски са доста тежки, образно казано. Той е един от най-великите българи, но изоставен от съмишленици в края на живота си. Имал е незарастваща коремна рана, почти откъснато ухо и удар по главата при ареста му, но за тези неща не се говори".

"За заглавието на филма избрахме "европеец", тъй като възрожденското разбиране на думата е за свободен човек. А "Лъвский" избрахме, защото самият Апостол така се е подписвал. Левски и Ботев са българските Иисус Христос - те трябваше да бъдат предадени и убити, за да ги разбере народът", обяснява Искрен Красимиров като допълва ,че е време е да разпознаваме праведниците си приживе, а не да ги мразим и да им завиждаме докато са сред нас.

Може да намерите повече информация за  екипа, актьорите, досегашни реализирани филмови продукции и бъдещи творчески планове на сайта на проекта.

НЕзабравимата България
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта