Събития

Димитровден

С пожелания за здраве, благополучие и   успехи кметът на Община Враца г-н Калин Каменов поздрави управителя на Чех Пласт ООД инж. Димитър Иванов за неговия личен и професионален празник – 26 октомври.

Нови производствени класове

Миналата седмица, на провело се събрание на Сдружение “ Български врати, прозорци и фасади” , Чех Пласт ООД защити класове ПП1, ПА1 и Ф2, съответно за производство на прозорци от ПВЦ, прозорци от алуминий и окачени фасади.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Враца ще се превърне в културна столица на България и на Югоизточна Европа между 16 и 22 май

Тогава на три сцени на Драматично-кукления театър в града под Околчица ще се изиграят 18 постановки от програмата на два фестивала – 24-ият Национален фестивал на малките театрални форми и 3-ият Международен фестивал на Нова европейска театрална асоциация /НЕТА/.

Повече от 300 театрали от България чужбина ще покажат най-доброто, на което са способни, за да впечатлят журито и публиката във Враца. Жури, с председател Никола Вандов и членове Асен Константинов и Димитър Чернев, ще оценява актьорските превъплъщения и режисьорските решения. Награден фонд от 6 000 лева ще бъде разпределен между най-добрите в съревнованието за най-добра мъжка и женска роля, както и за режисура. Проф. Стефан Драгостинов отново ще даде специален приз за най-музикален актьор, като този път в състезанието се очаква да има жестока конкуренция, в която ще се включи дори министърът на културата Владимир Пенев. Бюджетът на двата фестивала във Враца е от почти 85 000 лева. От тях са осигурени половината средства, но това не значи, че „тази най-стара театрална конкурсна проява в България ще се провежда сиромашки”, заяви директорът на врачанския театър Анастас Попдимитров. Той допълни, че половината от нужните средства вече са осигурени, благодарение на Община Враца и спонсорите на фестивала – „Рила Газ”, АЕЦ „Козлодуй”, „Фериботен комплекс – Оряхово”, „Пристанищен комплекс – Лом”, „Чех Пласт”, „Екопроект” и „Лалов&Вачев”. Очакванията са, че от министерството на културата ще бъде одобрен проект, с който ДКТ – Враца кандидатства, за да допълни необходимите за фестивала средства.

 

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта / Контакти