Събития

Чех Пласт с повод за празнуване

През изминалата седмица, на 14.09.2017г., фирма Чех Пласт ООД отбеляза рождения ден на управителя инж. Димитър Иванов.

Ретроспекция "Чех Пласт" ООД

След официалното откриване на обновената база Чех Пласт, прилежащата инфраструктура и производствени мощности, състояло се на 15 август 2017г., си припомняме за целият процес, който доведе до реализацията и успешното завършване на този мащабен проект.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Нови възможности за бизнеса

Нови възможности

Днес 22.05.2015 г. в гр. Враца се проведе информационен  семинар на тема „Нови възможности за бизнеса“. Откриването на срещата направи инж. Димитър Иванов в качеството си на Председател на Индустриална Стопанска Камара гр. Враца.

Основна тема на семинара беше разясняването на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020.  От изложението стана ясно, че Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" е основният програмен документ на национално ниво, очертаващ помощта от Европейските структурни и инвестиционни фондове за периода 2014-2020 г. в областта на иновациите, капацитета за растеж на малките и средните предприятия, енергийната и ресурсна ефективност на предприятията.

Приятната новина за предприятията в нашия регион е, че всички проекти, подавани от фирми от Северозападния район за планиране ще бъдат с приоритет като ще получават допълнително точки при оценяването си.

Минималният размер за безвъзмездната помощ за микро предприятие ще е 100 000 лв., а максималният - 500 000 лв. съответно за малки предприятия сумата ще е между 200 000 лв. и 750 000 лв., а за средно предприятие - между 300 000 лв. и 1 млн.лв.

 

В заключение беше препоръчано на  фирмите да предложат реално изпълними бизнес-планове, не завишени като очаквани резултати, тъй като в последствие при неизпълнението им ще има финансови санкции за бенефициента.

Информационен семинар
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта / Контакти