Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Откриване на обновена производствена база Чех Пласт

Вчера, на един от най-важните християнски празници Голяма Богородица, се проведе церемонията по официалното откриване на новото хале за стъклопакети на Чех Пласт ООД, складове и прилежаща инфраструктура за над 1,8 милиона лева извършен със собствен и банков ресурс, както и обновените производствени линии в двата цеха за AL и PVC. Така направената инвестиция за над 3,4 милиона лева е най- голямата в частния сектор за региона.

Преди церемонията гостите имаха възможност да обиколят цеховете на фирмата и да се запознаят с машините.

На тържеството присъстваха Негово Високо Преосвещенство Митрополит Григорий, който извърши водосвет, а г-н Калин Каменов, кмет на община Враца пожела успехи на фирмата.

Инж. Димитър Иванов, управител на Чех Пласт ООД, припомни на служителите на фирмата желанието си за участие в проект по модернизирането на машините  и цялостното производство още през  далечната 2006 г., на  ежегодните семинари.  Тогава приоритетно производство са били PVC прозорците и с цел разширяване именно на този цех през 2007 г. фирмата започва да изкупува парцелите срещу своята базата и да подготвя изпълнението на му, но с настъпването на световната криза строителството намалява, с което идва и  забавяне на плановете за увеличаване на производствената база.

Сега, 10 години по-късно, това разширение вече е факт, а към него е добавена и модернизирана линия за производство на AL дограма, реализирани по проект по ОП "Иновации и конкурентоспособност", процедура "Подобряване на производствения капацитет на предприятията". Фирмите УРБАН БИ България и KLAES доставят машините и софтуера за управлението им и именно така Чех Пласт повишава производителността си съответно  1,7 пъти за цех Алуминий  и 2,5 пъти за цех PVC .

След като приключи официалната част, гостите опитаха от разнообразните напитки и мезета, а за доброто им настроение се погрижи ансамбъл „Мездра“.

Митрополит Григорий
Откриване
г-н Калин Каменов
Прерязване на лентата
откриване
Откриване на обновена база Чех Пласт
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта