The Pine

 

Луксозната жилищна сграда The Pine е разположена в престижния квартал Гео Милев на ул. „Хемус“ 68. Намира се на тихо и спокойно място, само на 400 метра от парк “Гео Милев”, в близост до Sky City Mall. Сградата се откроява от околните с елегантни пространствени форми и неповторим външен вид. Сградата прилага тенденциите на модерното градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

 

Инвеститор и Изпълнител - Инфинити Пропърти ООД

 

Дограмата изработена и монтирана от „Чех Пласт“ ООД е висококачествена немска 6-камерна PVC дограма REHAU с троен стъклопакет, което увеличава максимално шумо- и топлоизолация на помещенията, профил Synego, цвят едностранно външно каширано в цвят ALUX DB. Външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл. Повечето прозорци в сградата са тип френски с цел повече осветеност на апартаментите. Всички отваряеми прозорци и врати са с двуплоскостно отваряне с метален регулируем обков.

Отделни части от фасадата са изпълнени с окачена фасада от HPL панели на австрийската фирма Fundermax от серията Pure Nature, модел Енигма. Характеризирайки се с висока устойчивост на температурни амплитуди, силни пожар-устойчиви свойства, висока водонепропускливост и гладка повърхност. Вентилируемата фасада е изпълнена с HPL панели с дебелина 6мм в цвят Дърво е върху алуминиева подконструкция. Топлоизолацията е подсигурен с каширана вата с дебелина 100мм, затворена с пародифузен воал.

Външните парапети са по архитектурен детайл с триплексово стъкло.

сграда The Pine HPL
Жилищна сграда The Pine