Приз

     „Чех пласт“ ООД получи поредното признание при връчване на наградите „Мито Орозов“ 2023 за “Новаторство, индустриален подем и социална отговорност” по повод 32 години от учредяването на Търговско-промишлената палата – Враца и 164 години от рождението на великия  български предприемач и основоположник на модерното коларство в България - Мито Орозов. Церемонията се състоя на 1 декември в Младежки дом – Враца.

     За 10-та поредна година ТПП-Враца връчва наградата “Мито Орозов”, като с нея се стреми да отдаде признание и да отличи “Най-успешните фирми наследници на делото и хъса на видния врачански индустриалец от началото на 20ти век - Мито Орозов”. 

     Управителят на “Чех Пласт” ООД - инж. Димитър Иванов бе награден с отличие в категория “Иновации” за изграждането на иновативна система за отопление на промишлено хале с водно подово отопление, която създава комфортна работна среда до височина 2,5 метра и същевременно реализира икономии. Също така и система за контролирана вентилация с рекуперация на офисните помещения и стаите за почивка, която създава оптимална работна среда и понижава разходите за отопление или охлаждане.