В края на миналият месец, фирма Чех Пласт присъства на 20-годишнината на своят белгийки партньор Уинпроф в гр. Генк. На церемонията присъстваха управителя на Чех Пласт ООД инж. Димитър Иванов,  инж. Искрен Нешев, както представители на ЕТЕМ.

През 2003 г. Ян Банкен става първият служител на тогавашната Beliprof - компания, която се фокусира върху външна дограма за проекти. Beliprof започва като страничен проект на добре познатия Belisol, така че още със самото си начало е здраво стъпила на солидна основа. 
„Първото нещо, което трябваше да направя, беше да намеря двама монтажници и да купя микробус. По това време прозорци вече бяха продадени за 2 милиона евро“, разказва Ян, който по това време вече има 10-годишен опит в сектора.

WINPROF Projectwindows инсталира 300 прозореца на седмица с екип от около 35 души, от които 20 монтажници. Всички служители се обучават редовно и са в крак с последните иновации и тенденции. Компанията монтира дограма изработена изключително от фирма Чех Пласт ООД с профили ЕТЕМ.

Чех Пласт ООД отбеляза рождения ден на своят белгийски партньор