Прозорците отдавна не са само необходимост – те са част от дизайна на сградата, използвани с естетична цел и за подобряване на цялостната изолация на помещението, но знаете ли, че те могат да се използват и за затопляне? Колкото и странно да звучи това, Чех Пласт въведе нова технология за покритие на прозоречни стъкла, която се полага директно върху повърхността и позволява нагряването до 250 градуса при закалени стъкла.
Приложенията на новите стъкла са почти неограничени, което ги прави подходящи както за частни резиденции, така и за офис сгради и дори СПА центрове и басейни. 

СПА центровете са помещения и сгради със специална вентилация, което налага определен стандарт при избора на стъклопакети. Чрез магнетронно-вакуумното полагане на слой върху стъклото се намалява драстично вероятността от конденз.

В офиса – всички прекарваме голяма част от времето си на работното място и поне веднъж ни се е случвало да потреперим от полъх на хлад, особено през зимните месеци. Липсата на комфорт и уютна работна среда превръща ежедневните ни задачи в неприятно задължение, което само показва колко важна е постоянната температура за продуктивността. Нашите двукамерни и трикамерни стъклопакети могат да се превърнат в единствен източник на отопление, с което ще спестите средства за закупуване на отоплителни тела. Дори Вашето работно място да е в сферата на производството зимата не бива да е повод вашата дейност да прекъсва. С широкоспектърното приложение на нашите прозорци и специалното им покритие, максимално бързо и с продължително топлоотделяне, вашата дейност ще продължи и през зимата и ще бъдете спокойна за комфорта на всички служители.

В къщи- kакво по-хубаво ако сте спокойни за вашето семейство в студените зимни месеци. Специалното магнетронно-вакуумно нанасяне ще подържа температурата без усилие, напълно екологично и с нисък разход. Вашите сметки за електричество могат да спаднат с 30%, поради ниските загуби на топлина и нашите качествени материали, които гарантиран и тяхната безопасност и за вашите деца.

Екипите на Чех Пласт ООД имат близо двадесет годишен опит в производството на монтажа на ПВЦ и алуминиева дограма, като за това време сме доказали, че работим с качество и коректност, тъй като за нас удовлетвореността на клиента е водеща мотивация. Новите профилни системи предлагат максимално оползотворяване на ПВЦ дограмата, която ще ви предложи: топлоизолация, шумоизолация, дълготрайност и елегантен дизайн, съобразен с желанията на клиента и предназначението на помещенията.

Основно притеснение на частните ни клиенти са нестандартните размери на прозорците и възможността да се запази архитектурата на избраното помещение. На нашите клиенти ние осигуряваме консултации с висококвалифицирани технолози, които бързо ще вземат индивидуални мерки за всеки прозорец и ще Ви дадат съвет за избора на подходяща система. Нашият екип от професионалисти използват най-висококачествените материали за монтаж, с което се гарантира дългият живот на вашата дограма и максималната им адаптивност към външни и механични фактори.

Нашите сертифицирани стъклопакети са едни от най-добрите на пазара. Стремим се да надграждаме качеството на нашето производство и да осигуряваме на производителите на алуминиева и ПВЦ дограма най-доброто. Стъклопакетите, които произвеждаме са едни от най-използваните, поради своите енргоспестяващи, шумоизолиращи и звукоизолиращи показатели. Те могат да бъдат предназначени за различни сгради и помещения, с широк набор от стъкла – декоративни, ламинирани, рефлексни, а сега и със специално покритие за отопление.