Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-популярното и престижно събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България.Целта на Конкурса е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти през съответната година в България, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.

През 2021 година за своя инвестиционен проект за хотел в град София фирма „Ти Кей Ейч България“ ЕООД се довери на „Чех Пласт“ ООД, през месец ноември споделихме с вас статия на вече завършения ни проект на ХОТЕЛ КИТЧЪН 59, а днес искаме да споделим с вас радостта си, от спечелването на специална награда от НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС "СГРАДА НА ГОДИНАТА 2021" в класацията на Хотели и ваканционни комплекси. 

Екстериорът на сградата е изпълнен изцяло от фирма "Чех Пласт" ООД по проекта на арх. Искрен Манев от „ЛП АРХ“ ООД, окачена фасада на фирма „Schüco”, система FWS 50, керамичната облицовка и багети, производство на испанската фабрика „Ceramica Mayor SA“ - Tempio в цвят white palma, алуминиеви слънцезащити Е66 и композитен панел - еталбонд на гръцката фирма ЕТЕМ в RAL 7016, вградени прозорци и врати с профили и системи на фирма Schüco.

Вторият проект спечелил специална награда е в класация ЖИЛИЩНИ СГРАДИ НАД 10 000 КВ.М. РЗП - Жилищен комплекс „AZUR PREMIUM“ с изпълнител: Домекс Кънстракшън ЕООД на когото доставихме рекуперационна система на чешката фирма "Atrea", с контролиране на влажността и вентилация и приток на чист въздух -  установява баланс между вътрешната и външната температура и нивата на влажност, предотвратява образуването на мухъл, а това допринася сградата да бъде отличена и заради здравословната жизнена среда, сигурност и комфорт, които предлага.