SKYFALL RESIDENCE e дванадесет етажна сграда, находяща се в гр. София, Район „Лозенец“, м. Кръстова вада на бул. „Черни връх“ 55. Строителство от висок клас, изпълнено изцяло с вентилируема фасада от три облицовъчни материала, които са интересно и уникално решение на арх. Танков и арх. Стойчев, чиито архитектурен проект е SKYFALL RESIDENCE. Избирайки да съчетае в облицовката на сградата грес, композитен панел и керамика, по този начин цялостният облик не просто впечатлява, но и пленява погледа на всеки преминаващ.
Инвеститор е Прима план 2015, а главният изпълнител: „Прима -Строителна компания“ ЕООД. Фирма „Чех Пласт“ ООД извърши монтаж на фасадна облицовка от композитен панел А2, широкоформатни стъклокерамични плочи Laminam, фасадна керамика Agrob Buchtal и система за невидим монтаж на фасадни материали Innotec.  
Интересното при тази сграда е и избора на ​немска алуминиева профилна система за прозорци Schüco AWS 70.HI, за които е присъща повишена топлоизолация както и защита при влизане с взлом, комбинират ефективни решения за широк диапазон функционални, архитектурни и проектни изисквания в една високо термоизолираща система. Серията Schüco AWS 70.HI е с най-добри показатели и модерна система. Енергийните изисквания са напълно изпълнени. Със 70 мм строителна дълбочина могат да бъдат изпълнени много специфични изисквания на дизайна. Характерното при тази система са прозореците Schüco AWS 70.HI с тяхната повишена топлоизолация, възможност за различни цветове отвън и отвътре, както и широк асортимент на профили, включително 3 дизайнерски линии: Residental Line, Soft Line и Steel Contou.

Окачената фасада е система FWS50 на Schüco, която е впечатляваща основна система,  отличаваща се с гъвкавост и атрактивни възможности за дизайн, включително оптимизирани процеси на производство и монтаж.Тази фасадна система постига висока топлоизолация чрез нови изолатори. Възможност за минималистичен дизайн на фасадите с тази система се постига и благодаряение на широката гама от фасадни капачки. Други предимства на FWS50 са: 

* С помощта на системата е възможно да се изпълни дизайнерски проект, който предвижда комбинация от профили с различни ширини: от 35 мм до 80 мм.

* Възможно е комбиниране на дизайна с други системи на производителя: ASS, AWS, ADS.

* От вътрешната страна е положен кабелен канал, който позволява окабеляването както по време на монтажа, така и след него.

* Висока степен на защита срещу взлом до клас RC 3, в зависимост от версията.

* Системата е подходяща за рециклиране.

* Версията "Schüco FWS 50+ CW" се използва за изграждане на студено-топли фасади.

* Стъклото е в състояние да издържи натоварване до 6 kN, така че конструкцията може да се използва за фасади с голяма височина.