Сграда Ginger - елегантна, функционална и модерна

През последните години критериите, които обуславят избора на жилище стават все по-високи, което налага нови стандарти в строителството.

Фирма Чех Пласт ООД е партньор на Инфинити Пропърти ООД в проект, който съчетава в себе си комфорт, надеждност, устойчивост, ефективност и впечатляващ съвременен дизайн. Сграда GINGER се намира в един от най-предпочитаните и облагородени райони за живеене в София – кв. Изток и е прекрасен пример за прецизно изпълнение, безкомпромисно внимание към детайла и перфектна пропорция между естетика и функционалност.

Сградата се намира в непосредствена близост до парк Борисова градина и има лесен достъп до АМ Тракия чрез бул. „Цариградско шосе“. Спокойствието и сигурността на малката вътрешноквартална улица „Райко Алексиев“, зелена околна среда и атрактивно местоположение правят сграда GINGER желан дом и работно място.

Съчетанието между окачената фасада, структурната мазилка, френските прозорци и парапетите по архитектурен детайл придават елегантната визия на сградата.

Фирма Чех Пласт ООД  е важна част от изпълнението на проекта, благодарение на изключителния си професионализъм и натрупания през годините опит.

 

  • Дограма REHAU SYNEGO

    Дограмата Рехау Синего осигурява абсолютна свобода в дизайна и формите, в съчетание с оптимално съотношение цена-качество. Това е валидно за   прозорците и вратите, които са изработени от висококачествено PVC.

Профилите се произвеждат със специалната повърхност: High-Definition-Finishing. Тази изключително гладка повърхност не е податлива на замърсявания и е изключително лесна за почистване.

Поддръжката на прозорците и вратите се извършва за отрицателно време: веднъж годишно на обкова се слага  капка масло за битови нужди, а уплътненията се мажат със силикон.

 

  • прозорци SYNEGO

    Прозорците SYNEGO са най-добрия избор за енергийно осъзнати клиенти. Наред с Uf-стойността до 0,94 W/m²K системата се доказва със своята икономическа ефективност и разнообразни дизайни.

Системата SYNEGO разполага с широка гама от профили. Предлага се във всички цветове и дизайни, екологична е и подлежи на рециклиране.

 

  • Е75

    Е75 е премиум отваряема система на ЕТЕМ с прекъснат термичен мост и най-добри топлоизолационни показатели.

Тя представлява масивна система за прозорци с първокласна структурна и енергоспестяваща ефективност. Правият дизайн на Е75 й осигурява съответствие със съвременните дизайнерски тенденции. Специално проектираните уплътнители и изолатори гарантират надеждност и енергийна ефективност на най-високо ниво.

 

  • Е45

    E45 е една от най-продаваните отваряеми системи с прекъснат термичен мост на ЕТЕМ. Тя има максимална структурна устойчивост при минимално използване на алуминий.  Точките, в които профилите са подложени на най-голям товар, са укрепени, а стъклопакетът трябва да е с дебелина до 40 mm.

Системата се предлага в различни типологии и визия. В зависимост от нуждите Е45 може да има от прав до заоблен дизайн.  За по-добър коефициент на топлопреминаване е възможно да се влагат допълнителни изолатори в профилите.

Хардуер клас RC2 е приложим в системата.

 

  • Конструкция Е97 и вата

    Материал на ЛИДЕР.БГ 
    Изображение Novite Sgradi