Хотел

Поредният амбициозен проект на лидерът в бранша Чех Пласт, приключил успешно е един от най-модерните и луксозни хотели - "Лева" в град Враца. Хотелът е идеалното място за уютна и комфортна почивка, уникален с модерно обзаведените стаи и луксозни апартаменти, предлагайки на гостите си безспорен комфорт и удоволствие. Страхотната локация на хотела в близост до центъра на града и в същото време на тихо и спокойно място го прави предпочитан избор за пътуващите. Стилът и дизайнът са съчетани майсторски, предлагайки съзерцателна атмосфера и уютна обстановка, а всяко пребиваване за гостите и незабравимо. Хотел Лева е идеалното място за всички, които търсят спокойствие, уют и комфорт, докато са на път или разглеждат красотите и забележителностите на град Враца. За всичко това допринася високачествената PVC и алуминиева дограма, изработена от фирма Чех Пласт.
   Защо партньорите се доверяват именно на Чех Пласт? Защото фирмата разполага с висококачествени продукти на доказани в бранша производители като REHAU и ETEM, които изцяло отговарят на нуждите и изискванията на своите клиенти. Разполага с високотехнологична производствена база, гарантираща дълготрайността и издръжливостта на продуктите, както и широка гама от продукти, задоволяващи най-разнообразните нужди и предпочитания, взема бързи и адекватни персонализирани решения за конкретни изисквания, като изработва дограма по индивидуални размери и дизайн. Чех Пласт се приспособява към най-съвременните технологии и тенденции в производството, монтажа и дизайна на дограма, внедрявайки иновативни решения, които я позиционират на върха на пазара!
    За хотел "Лева" Чех Пласт изработи - PVC дограма REHAU, серия Synego 5 камерен профил, силно предпочитана заради високата си енергийна ефективност, благодарение на ниските коефициенти на топлопреминаване, висока устойчивост на атмосферни влияния и натоварвания, висококачествено уплътнение, осигуряващо отлична херметичност и предотвратяващо навлизането на шум, студ и прах.
- окачена фасада ЕТЕМ, система Е85, която е с отлични експлоатационни характеристики, устойчива на износване и натоварване, устойчовост на UV лъчи - не избледнява и не се деформира, устойчива на пожар - изработена е от материали, които не горят и не отделят токсични газове, устойчива на корозия, лесна за подръжка, може да бъде съчетана с всеки аркитектурен стил.
висококачествена алуминиева дограма ЕТЕМ, серия Е75, която е с широк спектър от приложения, подходяща за жилищни, търговски и административни сгради, зимни градини, фасади и др. Притежава висока енергийна ефективност, което спестява разходи за отопление и охлаждане, устойчива на корозия и атмосферни влияния, осигуряващи нейната дълготрайност, лесна за монтаж и поддръжка, допуска разнообразие от цветове и декори, което позволява да се съчетава с всеки интериор и екстериор.
 - автоматична врата DORMA, която осигурява висока надеждност и дълготрайност, проектирана да издържа на интезивна употреба в продължение на много години
- Вентилируема фасада от ETALBOND, която е висококачествено и естетически издържано решение за облицовка на сгради, осигурява добра топлоизолация, дълготрайност и лесна поддръжка.