Сграда KALINA MALINA - ЛУКС, ФУНКЦИОНАЛНОСТ И УДОБСТВО

        Впечатляваща и уникална, сграда KALINA MALINA се отличава с луксозен и модерен дизайн, елегантна визия и чудесно местоположнение в престижния квартал Гео Милев, гр. София. Перфектна изработка на строително-инвестиционнта компания Инфинити Пропърти https://www.infinityproperty.bg/

 

        Чех Пласт като партньор на Инфинити Пропърти в създаването на този уникален и елегантен модерен дом, допринесе с качествено и  професионално изпълнение на вратите и прозорците с алуминиева и PVC дограма на лидерите в бранша REHAU и ETEM, външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл, повече френски прозорци за по-голяма осветеност. Всички отваряеми прозорци и врати са с двуплоскостно отваряне с метален регулируем обков и по-конкретно - PVC дограма REHAU, серия Synego, която със своята 80мм строителна ширина на профила (за стройни прозорци) и двукамерен стъклопакет с дебелина до 51мм, тройно остъкляване, седем камери в касата, 6 камери в крилото предоставя до 50% по-добра топлоизолация. Уплътнения за надеждна защита срещу въздушни течения и влага, допълнителна трета равнина на уплътняване, ниска видима височина за повече светлина. Изключително гладка повърхност и неподатлива на замърсявания. Прозорците SYNEGO са най-добрия избор за енергийно осъзнати клиенти. Наред с Uf-стойността до 0,94 W/m²K системата се доказва със своята икономическа ефективност и разнообразни дизайни. Вратите Synego са проектирани за обков до клас на устойчивост RC3, осигуряват отлична защита срещу кражби с взлом. Със своята топлоизолация, висока шумоизолация, дълголетие и широка гама от цветове, тези входни врати са подходящи за клиенти с високи изисквания.
       E45 е една от най-популярните и предпочитани отваряеми системи с прекъснат термичен мост на ЕТЕМ и много добри технически характеристики, предоставящи на живущите топлоизолация, защита от шум, ветроустойчивост, защита от взлом. Тя има максимална структурна устойчивост при минимално използване на алуминий. Точките, в които профилите са подложени на най-голям товар са укрепени, а стъклопакетът е с дебелина до 40 mm.
       HPL e висококачествен материал, който е идеален избор за сграда Калина Малина , тъй като предлага ненадмината естетика, уникален и атрактивен външен вид, също така е устойчив на атмосферни влияния, UV лъчение, надраскване, химикали и др. Той е здрав материал, който може да издържи десетилетия наред с минимална поддръжка. Притежава висока енергийна ефективност и пожароустойчивост, изключителна здравина и издръжливост висока водонепропускливост и гладка повърхност. Всичко това предстявя един красив, дълготраен и устойчив дом!