Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Търговски панаир BAU 2017

Преди броени дни в Мюнхен приключи международното изложение BAU 2017, което се състоя между 16 и 21 януари.

Съвместно с колеги от WINPROFLtd  и Аргус ООД, технолози и управителя на Чех Пласт ООД– г-н Димитър Иванов, разгледаха17-те тематично разделени зали, обхващащи всички новости в сферата на архитектурата и строителството.


BAU - Изложение в Мюнхен, Германия

На панаира взеха участие 2,120 фирми от 45 страни, а броят на посетителите за петте дена достигна 250 000 души, 80 000 от които-чужденци. Интерес не липсваше от страна на гости на държави извън рамките на ЕС, като Турция, Русия и Китай. 

Резултатите от проучването направено измежду гостите, целящо да установи цялостната удовлетвореност на посетителите от изложението, също запазва високи стойности, заявяват организаторите като допълват, че бъдещо подобряване е почти невъзможно с оглед на оценката до момента. През 2015г., 98% са дали оценка добър до отличен, а 96% планират да посетят BAU отново до 2 години. Високи резултати бележат и презентиращите фирми, както и цялостното присъствие на маркетингови лидери. 95% от посетителите заявяват, че са постигнали целта, заложена с посещението на  панаира, а именно – събиране на информация относно нововъведенията, потенциални доставчици и нови партньори. Поради професионалната насоченост на изложението почти всички гости са търговски представители, 62% от които  с ръководни постове. 

От създаването си през 1964год., с над 50 годишната си история, BAU продължава да е водещ търговски панаир за архитектура и всички сфери на строителната индустрия, който привлича гости и фирми от различни държави. Производители на строителни материали и техника, архитектурни студиа – изложителите на панаира периодично показват какви ще са тенденциите в бранша за следващата година и запознават колеги, партньори и посетители с иновациите в сферата на строителните технологии.

За следващият панаир BAU са предвидени 2 нови зали. Той ще се състои в изложбен център „Messe München“ между 14 и 19 януари 2019 година на площ от 200 000 кв. м. 

ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта