Събития

Чех Пласт гостува на Уинпроф

Екип от технолози, администрация и заети в сферата на производството от фирма Чех Пласт ООД посетиха Белгия в края на миналия месец, за да се запознаят с обектите и добрите практики на белгийският си партньор WINPROF.

Летен отпуск 2018 година

Уважаеми колеги и клиенти,   Фирма Чех Пласт ООД излиза в летен годишен отпуск през месец Август. За Ваше удобство Ви съобщаваме, че последният работен ден е 10.08.2018год., а първият - 27.08.2018 год. 

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^Ден на професиите - 30 и 31 март 2018 год.

За втора поредна година в Младежки Дом гр. Враца се състоя събитието Дни на професията 2018 год.

Целта е да се запознаят учениците и техните родители с преспективите за развитие в професионалните гимназии и реализация във фирмите след завършване на основното образование. Това се случва чрез работа в реална среда, като теоритичните познания, които учениците придобиват в училище, намират приложение на практика във фирмата. Събитието е организирано от Търговско-промишлена палата (ТПП) и Регионалното управление на образованието във Враца, по проект за изграждане на капацитет за партньорство в професионалното образование и обучение в Дунавския регион за ефективно модернизиране на системите за професионално образование и обучение - Learning by Doing (Учене чрез практика), чийто партньор е и Министерство на образованието и науката.

Фирмите, взели участие в събитието, са с различни сфери на дейност от областта на строителството, производството на дограма, машини и системи с цифрово управление, електроника и електротехника, автомобилна техника, моделиране и др. Управителят на Чех Пласт ООД – инж. Д. Иванов присъства и на двата дни на събитието, запознавайки родители и ученици с процеса на работа, условията за реализация и ползите от обучението в професионална гимназия.

Присъстващите бяха поканени и на Деня на отворените врати на Чех Пласт ООД – 28 Май 2018 год., когато всеки желаещ може да разгледа производствената база на фирмата.

Ден на професиите 2018
Ден на професиите 2018
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта