Събития

Чех Пласт с повод за празнуване

През изминалата седмица, на 14.09.2017г., фирма Чех Пласт ООД отбеляза рождения ден на управителя инж. Димитър Иванов.

Ретроспекция "Чех Пласт" ООД

След официалното откриване на обновената база Чех Пласт, прилежащата инфраструктура и производствени мощности, състояло се на 15 август 2017г., си припомняме за целият процес, който доведе до реализацията и успешното завършване на този мащабен проект.

Сертификат

Верифицирана страница на компанията
Newsletter


Абонирайте се за нашите текущи новини, промоции и нови продукти и научавайте първи за новостите при...

^10-годишен юбилей и Общо събрание на Сдружение БВПФ

инж. Димитър Иванов отново избран за Председател на Сдружение БВПФ

 На 17.01.2014 година от 14,00 ч. в зала София на Гранд Хотел София ( гр. София, ул. Генерал Гурко 1 ), се проведе Общо събрание на Сдружение Български врати, прозорци и фасади ( СБВПФ ).

 И тази година членовете на Сдружението си поставиха високи цели и задачи, които трябва да бъдат постигнати. Основната цел на организацията е да съдейства на членовете си да развият иновативна експортна политика.
 Организацията ще продължи да предоставя услуги за фирмите от бранша като защитава общите интересите на членовете и на предприятията, които са в сферата на производството, търговията и монтажа на врати и прозорци, да проучва правните, техническите, икономическите, финансови, митнически, екологични и други проблеми, свързани с производството на врати и прозорци и да предлага разрешаването им, в това число и като предлага промени в законодателството.
 На Общото събрание за четвърти пореден мандат за Прадседател на Управителния съвет бе избран инж. Димитър Иванов - Управител на фирма Чех пласт ООД.
 След Общото събрание с пищен коктейл Сдружение „Български врати, прозорци и фасади" тържествено отпразнува своят 10 годишен юбилей. Имахме усоволствието да споделим празникът си с колеги и приятели, които са били до нас през тези години.
 След приветствената реч на инж. Димитър Иванов бяха прочетени поздравителни адреси от г-н Петър Денев - Главен секретар на Българска стопанска камара, г-жа Ирен Дабижева - Изпълнителен директор на Български институт за стандартизация и Бъллгарска асоциация за изолации в строителството.
 Сдружението ни получи почетна грамота и плакет от ръководството на Българска стопанска камара, за последователна дейност и резултати, допринесли Сдружението да се наложи в обществото като уважавана и предпочитана работодателска отганизация.
 Коктейла продължи с непринудени и приятни разговори между колеги и приятели.


Общо събрание Асоциация
Кирил Желязков - почетен член на сдружение БВПФ
Връчване сертификати членове асоциация
Коктейл и приветствие на Председателя на Управителния съвет СБВПФ
ChehPlast Ltd., Sofia © 2009-2016, Начало / Карта на сайта / Контакти