Партньорска среща на ЕТЕМ 2024

     Водещият европейски лидер в областта на производството на алуминиеви профили за архитектурни системи и индустриални приложения - ETEM, покани своите партньори и колеги от цялата страна на Партньорска среща 2024, предлагайки на всички присъстващи незабравимо комфортно изживяване.

     Събитието се проведе на 18 април 2024 година в емблематичната за ЕТЕМ сграда Capital Fort, гр. София, в зала Ню Йорк Сити.

     Като дългогодишен партньор на компанията, Чех Пласт имаше удоволствието  да присъства и да се срещне със свои колеги от бранша, както и с архитекти, проектанти и прозводители. Бяха представени всички нови процеси и продукти при архитектурните системи на ЕТЕМ, както и различни възможности за развитие на индустрията.

     Изпълнителният директор на ЕТЕМ за България и Румъния Тодор Фиданов, в обръщение към гостите, заяви силните позиции на компанията в европейски мащаб.

     Алуминиевите архитектурни системи и профили на ЕТЕМ са разработени да отговарят на най-високите очаквания на клиентите и тъй като последващата обработка и прахово покритие са изключително важни за качествена финална визия, бяха предложени изцяло нови решения за покритие Клас 2, разработени с цел постигане на високо качество, дълготрайност във времето, богата гама актуални цветови ефекти и текстури на повърхността за всички съвременни дизайнерски тенденции.

     Ефектна екранна визуализация, съпътстваща цялостното представяне и последващ изискан коктейл, допринесоха за приятно и незабравимо изживяване, предразполагайки присъстващите да поговорят и обменят ценни идеи, касаещи предизвикателставата в бранша.